NIEUW: Losser werken

Geplaatst op 21 november 2016 Door J.W. Bijleveld, bedenker Lsltn

Bedacht Lsltn vanuit verwondering en eigen geploeter.

Je moet van alles, maar de vraag is: moet dat echt? Stof tot nadenken voor de werkende mens die 't zo graag goed wil doen, maar wel wat lucht kan gebruiken.

Veeleisend voor jezelf. Veel verwachtingen van anderen. Je moet van alles, maar de vraag is: moet dat echt? En van wie moet dat dan? Het boek ‘Losser werken’ geeft je stof tot nadenken. Het staat vol met vragen. Moet ik het doen zoals het gepland is? Moet ik weten waar ik aan toe ben? Moet ik eerst mijn mail doen en dan mijn werk? Moet ik die veranderplannen nog serieus nemen? Moet ik weten waar ik over vijf jaar sta? Moet ik minder moeten? Sta een moment stil en speel in gedachten met de vragen. Op welke manier zet je jezelf vast? En waar kan het losser?

'Losser werken' is een compleet herziene versie van het boek Loswerken (al enige tijd uitverkocht, maar waar nog wel vraag naar was). Losser werken is compacter. En nog losser :-) Vraag ernaar in de boekhandel of bestel het online. En natuurlijk is het leverbaar bij Jansje - het sympathieke bedrijf waarmee Lsltn samenwerkt.

Zoek op onderwerp
Zoek op datum

BOEKEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden >

E-CARDS